Lorem ipsum dolor sit am et, cons ectetur adipiscing elit, sed do eiusmod te mpor incididunt ut lab
Cașcaval 42%-45%grasime
Cașcavalul este o brânză tradițională românească, cu o textură fermă, gust savuros și o notă ușor sărată, folosită în mod obișnuit la gătit și în sandvișuri.
Mod de ambalare : de la cele mai mici gramaje până la bucăți de 10kg
Mozzarella 40%grasime
Brânza mozzarella este o brânză cremoasă și elastică, perfectă pentru pizza, salate și sandwich-uri gustoase.
Mod de ambalare : de la cele mai mici gramaje, până la euroblock 14kg
Cagliata 45% - 48%grasime
Brânza cagliata, este o brânză semi-tare , 100% din lapte de vacă , folosită ca materie primă in producția mozzarellei și a cașcavalurillor
Mod de ambalare : euroblocuri 12-15 kg
Edam 40%grasime
Brânza Edam este o brânză semi-tare, bine măturată. Se folosește,in mod obișnuit, pentru feliere sau pentru topire
Mod ambalare : block sau roti 2,5-3kg